Un bărbat rănit în accidentul de la cariera Jilţ Sud s-a prezentat la spital cu dureri la coloană

Un bărbat rănit în accidentul de la cariera Jilţ Sud, transportat iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, s-a prezentat vineri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu cu dureri la coloană.

307 afișări
Imaginea articolului Un bărbat rănit în accidentul de la cariera Jilţ Sud s-a prezentat la spital cu dureri la coloană

Un bărbat rănit în accidentul de la cariera Jilţ Sud s-a prezentat la spital cu dureri la coloană

„La Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu s-a prezentat astăzi după-amiază una dintre victimele accidentului de muncă de la Cariera Jilţ Sud Mătăsari, care iniţial fusese preluată de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. La UPU Târgu Jiu s-a prezentat acuzând dureri marcate la nivelul coloanei cervicale”, au declarat reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Medicii au decis să îl interneze pe bărbatul în vârstă de 33 de ani în Secţia Ortopedie pentru monitorizare, controlul durerii, reevaluare neurochirurgicală şi pentru investigaţii medicale suplimentare.

Vineri, două dintre victimele accidentului de muncă au fost externate din Secţia Chirurgie Generală II a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, în stare bună. Celălalt pacient, internat în unitatea medical, a fost transferat la Compartimentul Chirurgie Buco-Maxilo-Facială din cadrul Secţiei ORL.

Trei persoane au murit şi 10 au fost rănite în accidentul de la cariera Jilţ Sud, după ce o autoutilitară în care se erau 25 de persoane a căzut la o diferenţă de nivel de aproximativ trei metri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici