VIDEO Căderea părului este normală şi poate fi influenţată de mai mulţi factori. Când ar trebui să ne îngrijorăm

Un specialist în îngrijirea părului a postat un filmuleţ pe TikTok în care a dezvăluit că este de fapt "complet normal" ca părul să cadă în timpul duşului şi a subliniat momentele în care ar trebui să ne îngrijorăm.

5011 afișări
Imaginea articolului VIDEO Căderea părului este normală şi poate fi influenţată de mai mulţi factori. Când ar trebui să ne îngrijorăm

VIDEO Căderea părului este normală şi poate fi influenţată de mai mulţi factori. Când ar trebui să ne îngrijorăm

Femeia a afirmat că o persoană poate să piardă între 50 şi 150 de fire de păr în fiecare zi. În clipul original, aceasta spune: „Sunt coafeză şi acest lucru este complet normal. De fapt, ar trebui să pierzi 50 de fire pe zi. Şi asta fără a lua în calcul faptul că, dacă îţi porţi părul ridicat mai multe zile şi apoi te speli, atunci probabil că vei vedea 150 de fire".

Specialistul în îngrijirea părului a spus căar trebui să ne îngrijorăm în momentul în care părul cade în "smocuri". „Nu este normal atunci când iese în smocuri", potrivit Mirror.

În comentarii, Ashley a subliniat, de asemenea, că mai mulţi alţi factori pot influenţa starea părului tău. Ea a scris: „Luaţi în considerare şi stresul, mediul, vremea şi deteriorarea părului".
 
@ashleyweststylist This is for educational not medical purposes #hairtok #hairdresser #client #hairstylist #hairstyle @tsykess ♬ original sound - Ashley the hairstylist

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici