20 de kilometri de perdele forestiere vor fi înfiinţate pe drumuri din Brăila şi Călăraşi

60 de hectare de perdele forestiere de protecţie a căilor de comunicaţii, cu o lungime de circa 20 de kilometri, vor fi înfiinţate în judeţele Călăraşi şi Brăila.

364 afișări
Imaginea articolului 20 de kilometri de perdele forestiere vor fi înfiinţate pe drumuri din Brăila şi Călăraşi

20 de kilometri de perdele forestiere vor fi înfiinţate pe drumuri din Brăila şi Călăraşi

Potrivit unui comunicat al Romsilva, din cele 60 de hectare de perdele forestiere 22 vor fi plantate în proximitatea autostrăzii A2, încă 8 hectare în apropierea drumului naţional DN 3 şi alte 30 de hectare perdele forestiere pentru protejarea drumului naţional DN 2B.

Pentru înfiinţarea acestor perdele forestiere vor fi plantaţi circa 300.000 de puieţi forestieri.

În ultimii opt ani, Romsilva a înfiinţat 233 hectare de perdele forestiere, cu o lungime totală de circa 77 de kilometri.

Programul actual de înfiinţare a perdelelor forestiere prevede 36 de obiective de investiţii, cu o suprafaţă totală de 712,42 hectare, pentru protecţia autostrăzilor şi drumurilor naţionale din judeţele Arad, Argeş, Brăila, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Ilfov şi Vrancea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici