4 persoane încarcerate într-un accident produs în judeţul Sibiu

4 persoane au rămas încarcerate într-un accident produs sâmbătă în intersecţia dintre DJ 106A (Sibiu - Păltiniş) cu DJ 106D (Sibiu - Cisnădioara), în judeţul Sibiu.

472 afișări
Imaginea articolului 4 persoane încarcerate într-un accident produs în judeţul Sibiu

4 persoane încarcerate într-un accident produs în judeţul Sibiu

Traficul este blocat total din cauza accidentului în care sunt implicate 2 autoturisme.

La faţa locului sunt mobilizate o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi ATPVM. De asemenea, la faţa locului sunt şi două echipaje SAJ dintre care unul cu medic. La faţa locului se deplasează şi echipajul SMURD cu medic.

Din primele informaţii, sunt implicate în accident 4 persoane încarcerate.

Primele cercetări arată, confrom Poliţiei Sibiu, că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sibiu spre Răşinari, la intersecţia cu DJ 106D, un bărbat de 63 de ani a virat la stânga fără să dea prioritate, şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un tânăr de 24 de ani.
 
În urma coliziunii trei persoane au murit, cei doi şoferi şi un pasager din primul autoturism, bărbat de 50 de ani, precum şi rănirea altor doi pasageri, un adolescent de 15 ani, din prima maşină, şi un bărbat de 31 de ani din cel de-al doilea autoturism.
 
Traficul se desfăşoară îngreunat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici