700 de oameni, în stradă la Ploieşti pentru familia Bodnariu. FOTO

Prahova: Peste 700 de oameni au participat, sâmbătă, la un miting de susţinere a familiei Bodnariu, organizat de Asociaţia Evanghelică din România, transmite corespondentul MEDIAFAX.

700 de oameni, în stradă la Ploieşti pentru familia Bodnariu. FOTO

Manifestarea, care a avut loc în faţa Palatului Culturii din centrul municipiului Ploieşti, a durat două ore şi a fost una paşnică.

Conform organizatorilor, mitingul a fost unul de susţinere a familiilor Bodnariu, Nan, Rădulescu, despărţite de proprii copii de către autorităţile norvegiene.

“Este o manifestare pro familie. Vrem să fim alături de familiile de români din Norvegia ce au rămas fără copii. Sperăm să sensibilizăm. Vrem să fim alături de ei şi să simtă acest lucru. Sunt persoane venite nu numai din Prahova ci şi din Dâmboviţa. Copiii trebuie să crească în familiile lor biologice” a declarat pentru MEDIAFAX Răzvan Neagu, organizator.

Sâmbătă, la Ploieşti, a fost făcută publică şi o “rezoluţie de susţinere a familiilor de români ale căror copii au fost răpiţi de statul norgevian”.

Rezoluţia, care cuprinde 7 puncte, solicită statului norvegian să înapoieze copiii familiei Bodnariu şi cere statului român să continue eforturile pentru reîntregirea familiei Bodnariu.

Copiii familiei românului Marius Bodnariu, inginer IT, şi soţiei sale norvegiene Ruth, asistentă medicală, au fost luaţi de către Serviciul de Protecţie a Copilului din Norvegia, Barnevernet, în noiembrie, după ce două dintre fete, cele mai mari din familie, ar fi spus că primesc corecţii fizice de la părinţi. De asemenea, părinţii ar fi suspectaţi de îndoctrinarea religioasă a copiilor. Cei cinci copii au fost plasaţi în trei familii-surogat, iar de curând a fost deschisă procedura adopţiei internaţionale pentru ei, potrivit reprezentanţilor familiei.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

comentează și tu Momentan sunt 21 comentarii
Taguri:
MITING ,
NORVEGIA ,
BODNARIU ,
ploiesti ,
sustinere
COMENTARII
  • penticostalu 20 apr 2016

    Dragi penticostali, scosi ca oile la demonstratie de fratele lui Bodnariu, iesiti sa protestati si pentru copiii romani abuzati de parinti!

  • urzica 18 apr 2016

    De ce nu se plang sotii Bodnariu la Biserica penticostala din Norvegia? Pentru ca nu s-ar uita nimeni in gura lor. Au iesit sa protesteze penticostalii care-si bat copiii.

  • Drona 14 feb 2016

    Se pare că unul din părinți sau amândoi sunt alcoolici,și când se îmbată maltratează copiii,posibil mama!

  • vezi toate comentariile
COMENTEAZĂ ŞI TU
Eroare: Câmpurile marcate cu roşu nu sunt valide!
Comentariul a fost adǎ ugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numǎrul din imagine:

* Faceţi click pe imagine pentru a genera alt numǎr
ŞTIRILE ZILEI
Versiunea: mobil  |  completa
ULTIMA ORĂ
„În 20 de ani nu vom mai fi români”. TEORIA IREALĂ care adânceşte cele mai negre temeri ale românilor