A condus maşina timp de 70 de ani, fără a avea permis de conducere

Caz uluitor în Nottingham, Marea Britanie, unde o persoană în vârstă a fost oprită de poliţie pentru un control de rutină, situaţia în care şoferul aflat la volanul unui Mini One, un bărbatul născut în 1938, le-a recunoscut agenţilor că nu a susţinut niciodată examenul conducere şi nici nu deţine asigurare pentru automobil.

9479 afișări
Imaginea articolului A condus maşina timp de 70 de ani, fără a avea permis de conducere

Automobilul marca Mini One pe care bătrânul a condus-o fără permis

Un şofer în vârstă de peste 80 de ani, oprit la un control de rutină de către poliţişti, a fost prins fără permis de conducere asupra lui, document pe care, de altfel, nu l-a deţinut niciodată.

Ofiţerii de poliţie din Nottinghamshire l-au arestat pe bărbatul de 80 de ani. Potrivit BBC News, bărbatul, născut în 1938, le-a spus poliţiştilor, miercuri, 26 ianuarie 2022, în faţa unui supermarket din suburbiile oraşului Nottingham, că îşi conduce maşina fără permis de 70 de ani.

Potrivit agentilor sectiei de politie Nottinghamshire, bărbatul a declarat că a început să conducă încă dinainte de a împlini vârsta de 12 ani. În acest timp, nu a fost niciodată oprit de agenţi, pentru controale rutiere de orice fel.

„Din fericire, nu a avut niciodată accidente care ar putea cauza vătămări sau repercusiuni financiare terţilor, în cazul unor daune neasigurate”, a scris Poliţia, pe pagina de Facebook a secţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici