A murit Victor Spirescu, primul român ajuns în Marea Britanie la 1 ianuarie 2014, după ridicarea restricţiilor pe piaţa muncii

Anunţul a fost făcut pe Facebook de unul dintre prietenii săi. Victor Spirescu era cunoscut drept primul român care a ajuns în Marea Britanie la 1 ianuarie 2014, după ridicarea restricţiilor de pe piaţa muncii.

19334 afișări
Imaginea articolului A murit Victor Spirescu, primul român ajuns în Marea Britanie la 1 ianuarie 2014, după ridicarea restricţiilor pe piaţa muncii

"Azi am pierdut un prieten drag mie şi familiei mele... A plecat mult prea repede dintre noi. În urmă cu 3 luni îmi spunea "Adiţule nu am trăit degeaba am trăit viaţa la maxim!"

Mai erau multe de făcut Victor! Odihneşte-te în pace Spirescu Victor! Condoleanţe familiei!", a scris unul dintre prietenii lui pe Facebook.

Victor Spirescu a devenit celebru după ce, în 2014, era primul român care ajungea în Marea Britanie după ridicarea restricţiilor de pe piaţa muncii.

Viaţa sa privată, inclusiv condamnarea pentru agresarea fostei iubite, a fost expusă în repetate rânduri în ziarele britanice, a fost fotografiat cu politicieni, a apărut la televizor alături de liderul UKIP Nigel Farage, a fost oprit pe stradă de străini care îi cereau autografe.

La un an după ce ajunsese în Marea Britanie, Victor declara, potrivit Daily Mail, că abia aşteaptă să se întoarcă în România, cu toate că afirma că, anual, câştigă 60.000 de lire sterline (76.000 de euro).

Spirescu a părăsit şcoala la 18 ani şi susţinea că a învăţat engleza de la televizor. În Marea Britanie, acesta a lucrat, printre altele, într-o spălătorie şi în construcţii, iar în prezent, românul reuşise să îşi deschidă propria afacere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici