Accident de vânătoare la Vaslui: Doi răniţi după ce o armă s-a descărcat, în maşina în care se aflau

Doi vânători din judeţul Vaslui au fost răniţi, duminică, unul fiind în stare gravă, după ce o armă s-ar fi declanşat accidental, într-o maşină cu care se deplasau la o partidă de vânătoare în zona comunei Oşeşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1918 afișări
Imaginea articolului Accident de vânătoare la Vaslui: Doi răniţi după ce o armă s-a descărcat, în maşina în care se aflau

Accident de vânătoare la Vaslui: Doi răniţi după ce o armă s-a descărcat, în maşina în care se aflau (Imagini: Valentina Sarosi/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii vasluieni, cei doi bărbaţi se aflau, împreună cu alţi trei colegi vânători, într-o maşină, iar la un moment dat o puşcă aflată între scaunele din faţă s-ar fi declanşat accidental. Astfel, glonţul i-a străpuns mâna şi genunchiul unuia dintre cei trei vânători aflaţi pe bancheta din spate şi, după ce a lovit plafonul maşinii, a ricoşat în faţa unui alt bărbat.

Cei doi răniţi au fost preluaţi de ambulanţe, unul fiind în stare gravă, şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

"La faţa locului, s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase care au declanşat cercetări pentru a stabili în ce împrejurări a avut loc incidentul. În funcţie de rezultatul anchetei şi de evoluţia stării de sănătate a victimelor, se va face şi încadrarea juridică a faptei", a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Medicii vasluieni au decis ca unul dintre vânătorii răniţi să fie transferat la o clinică din Iaşi, având în vedere leziunile grave suferite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici