Accident GRAV în Vrancea: Microbuz răsturnat pe DN24. Cinci persoane au fost rănite

Cinci pasageri ai unui microbuz au fost răniţi, dintre care doi grav, după ce autovehiculul s-a răstunat în urma unui accident produs miercuri seara pe DN24, în judeţul Vrancea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

539 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV în Vrancea: Microbuz răsturnat pe DN24. Cinci persoane au fost rănite

Accident GRAV în Vrancea: Microbuz răsturnat pe DN24. Cinci persoane au fost rănite

Potrivit Poliţiei Vrancea, accidentul a avut loc miercuri seara pe DN24 la o intersecţie cu un drum judeţean.

Poliţiştii susţin că şoferul unei maşini care circula pe sensul de mers Tişiţa-Tecuci nu a acordat prioritate la schimbarea direcţiei de mers, în intersecţia cu DJ 204 E, unui microbuz care circula regulamentar pe sensul opus.

În urma impactului, microbuzul a ieşit în afara şoselei, iar cinci pasageri au fost răniţi, dintre care doi grav, au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje ale ISU şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Potrivit IPJ Vrancea, în urma testării cu aparatul etilotest, şoferul microbuzului a fost depistat cu o alcoolemie de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici