ACCIDENT în Hunedoara: Un autocar cu 23 de persoane la bord s-a răsturnat pe DN 7. Două persoane au fost rănite uşor

Un autocar în care se aflau 23 de persoane care mergeau de la Constanţa spre Belgia s-a răsturnat, miercuri după-amiază, într-un şanţ de pe marginea Drumului Naţional 7, între Orăştie şi Deva, două persoane fiind rănite uşor.

217 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în Hunedoara: Un autocar cu 23 de persoane la bord s-a răsturnat pe DN 7. Două persoane au fost rănite uşor

Un autocar cu 23 de persoane la bord răsturnat pe DN 7, în Hunedoara, două persoane sunt rănite uşor

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, inspector principal Bogdan Niţu, un autocar care circula de la Constanţa spre Belgia s-a răsturnat în afara DN 7, în zona localităţii Turmaş.

"Şoferul autocarului a declarat că a fost depăşit de un autoturism şi a frânat, autocarul răsturnându-se pe o parte, în afara şoselei. Toţi pasagerii au ieşit singuri din autocar, la faţa locului ajungând ambulanţe care au acordat ajutor pentru două persoane care au suferit doar excoriaţii şi au refuzat să fie transportate la spital, preferând să îşi continue drumul împreună cu ceilalţi pasageri. Toţi au fost preluaţi de un alt autocar şi şi-au continuat drumul", a spus Niţu.

Potrivit unui comunicat al companiei Eurolines România, autocarul făcea cursa de linie regulată Bucureşti – Antwerpen, iar "incidentul s-a produs pe fondul unui carosabil umed, în timp ce un autoturism a depăşit autocarul printr-o manevră bruscă, revenind pe sensul de mers şi semnalizând schimbarea direcţiei de mers către stânga".

"Pasagerii se află în afara oricărui pericol şi şi-au reluat călătoria după mai putin de 45 de minute. Doi dintre aceştia au prezentat câteva zgârieturi uşoare, care nu au necesitat ingrijiri medicale, iar toţi cei 23 de calatori au fost examinaţi de echipajul SMURD sosit la faţa locului", se arată în comunicat.

Pasagerii au fost preluaţi de un alt autocar, iar compania a luat legătura cu fiecare dintre pasageri, care au confirmat că se simt bine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici