Accident în lanţ, după ce trei maşini s-au ciocnit. Două persoane au fost rănite

Cinci persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital, vineri, în urma unui accident de circulaţie în care au fost implicate trei maşini, produs în judeţul Brăila. Traficul rutier este blocat pe DN 2B.

677 afișări
Imaginea articolului Accident în lanţ, după ce trei maşini s-au ciocnit. Două persoane au fost rănite

Accident în lanţ, după ce trei maşini s-au ciocnit. Două persoane au fost rănite

Poliţiştii brăileni au anunţat, vineri, că în jurul orei 7.30 un autoturism care circula dinspre Brăila către Ianca s-a lovit de două maşini, pe DN 2B, între localităţile Traian şi Urleasca.

Potrivit IPJ Brăila, şoferul maşinii a intrat în depăşirea unui autocamion, iar din cauza ceţii nu a mai avut timp să
revină pe banda sa de mers, intrând în coliziune cu o platformă care venea din sens opus.

În urma impactului, maşina a ricoşat într-un al autoturism ce venea tot din sensul opus.

Cei cinci răniţi, trei din maşina care a provocat accidentul şi doi din platforma auto, au fost transportaţi la spital.

Printre persoanele care au nevoie de îngrijiri medicale sunt şi cei doi şoferi care urmează să fie testaţi cu aparatul etilotest.

În zona în care s-a produs accidentul traficul auto este blocat, iar poliţiştii dirijează circulaţia pe rute ocolitoare.

Taguri:
accident,
rănit,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici