Accident în lanţ în judeţul Vrancea: 17 maşini implicate, trei persoane rănite

Trei persoane au fost rănite, vineri dimineaţă, într-un accident în lanţ petrecut pe DN2 E85, în localitatea vrânceană Goleşti, în care au fost implicate 17 maşini, între care şi un microbuz plin cu călători, cauzele probabile ale accidentului fiind ceaţa densă şi poleiul.

1352 afișări
Imaginea articolului Accident în lanţ în judeţul Vrancea: 17 maşini implicate, trei persoane rănite

Accident în lanţ în judeţul Vrancea: 17 maşini implicate, trei persoane rănite (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, Cristina Duţă, accidentul petrecut pe DN 2 E 85, în localitatea Goleşti, judeţul Vrancea, a fost semnalat la ora 9.15.

Din primele informaţii, în accidentul petrecut, cel mai probabil, din cauza ceţii dense şi a poleiului, au fost implicate 17 maşini, între care şi un microbuz plin cu călători, zece autovehicule fiind grav avariate.

În urma accidentului, trei persoane, între care şi un bărbat de 70 de ani, au fost rănite, fiind transportate cu ambulanţele la spital.

Circulaţia pe DN 2 E 85, în localitatea Goleşti, unde s-a produs accidentul în lanţ, se desfăşoară pe un singur fir, în condiţii extrem de anevoioase.

Din primele date, accidentul a fost provocat de un autoturism Nissan, care nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil acoperit cu polei şi vizibilitate redusă din cauza ceţii. Potrivit poliţiştilor, maşina a alunecat şi s-a poziţionat de-a curmezişul şoselei, iar ceilalţi participanţi la trafic nu au mai putut evita impactul.

Meteorologii au emis, vineri, avertizare de ceaţă pentru judeţele Vrancea, Galaţi şi Cluj, unde vizibilitatea va fi redusă sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Potrivit avertizării nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), până la ora 11.00, în judeţele Vrancea şi Galaţi se vor semnala ceaţă pe spaţii relativ extinse şi depunere de chiciură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici