Accident în lanţ la intrarea în Sibiu, produs de un şofer cu alcoolemie record - FOTO

Trei maşini au fost implicate într-un accident în lanţ, sâmbătă seara, pe DN 1, la intrarea în municipiul Sibiu, şoferul vinovat având o alcoolemie de 1,75 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Traficul rutier se desfăşoară îngreunat.

4014 afișări
Imaginea articolului Accident în lanţ la intrarea în Sibiu, produs de un şofer cu alcoolemie record - FOTO

Accident în lanţ la intrarea în Sibiu, produs de un şofer cu alcoolemie record

Poliţiştii sibieni spun că accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă în mers, fiind implicate trei maşini.

Şoferul care a provocat accidentul, un sibian în vârstă de 50 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,75 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Tot el a fost singurul rănit în urma coliziunii de la intrarea în municipiul Sibiu, fiind dus la spital.

Poliţiştii fac verificări în zona producerii accidentului.

Traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe direcţia Sibiu – Vâlcea, la ora transmiterii acestei ştiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici