Accident în Timiş: Femeie grav rănită după ce a fost lovită pe trotuar de o maşină, şoferul fugind

O femeie în vârstă de 54 de ani din municipiul Lugoj, judeţul Timiş, a fost grav rănită duminică, după ce a fost lovită pe trotuar de o maşină al cărei şofer a fugit de la locul accidentului, însă ulterior a fost prins de poliţişti şi dus la audieri.

172 afișări

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că o femeie în vârstă de 54 de ani din Lugoj a fost grav rănită în timp ce se afla pe trotuar, după ce şoferul unui autoturism BMW a lovit-o.

Imediat după accident, şoferul şi pasagerul din maşina respectivă au fugit de la faţa locului, însă au fost identificaţi rapid de poliţişti.

"Maşina are numere de Franţa, însă şoferul şi pasagerul acesteia au fost identificaţi de către poliţişti, cei doi aflându-se, în prezent, la sediul Poliţiei municipiului Lugoj, unde sunt audiaţi. Femeia rănită a fost transportată la Spitalul Municipal Lugoj, cu răni la picioare şi la cap, însă urmează să fie transportată la Spitalul Judeţean din Timişoara", a spus Mirela Drăghicioiu.

Potrivit sursei citate, pe numele celor doi va fi deschis dosar penal pentru fugă de la locul accidentului şi vătămare corporală, faptă ce se pedepseşte cu închisoare de la doi la şapte ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici