Accident pe DN 1, Sibiu: 13 persoane, implicate. Printre răniţi se află şi un copil de 3 ani

13 persoane şi patru autovehicule au fost implicate într-un accident rutier produs sâmbătă pe DN 1, în judeţul Sibiu, trei persoane fiind transportate la spital. Printre răniţi se află şi un copil de 3 ani.

494 afișări
Imaginea articolului Accident pe DN 1, Sibiu: 13 persoane, implicate. Printre răniţi se află şi un copil de 3 ani

Centrul Infotrafic anunţă că circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 1, pe sensul Braşov către Sibiu, în afara localităţii Veştem, judeţul Sibiu, din cauza unui accident.

Aici, patru autovehicule s-au ciocnit, iar în urma impactului trei persoane au fost rănite.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, în cele patru maşini se aflau 13 persoane, un copil de 3 ani şi doi adulţi fiind duşi la spital. Zece adulţi au refuzat transportul la spital.

Poliţiştii fac cercetări la locul accidentului, traficul desfăşurându-se pe sensul către Braşov, alternativ.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici