Actriţa Draga Olteanu Matei, internată la Spitalul din Piatra Neamţ

Actriţa Draga Olteanu Matei a fost internată în Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, aceasta aflându-se, joi, sub supravegherea medicilor din cauza unor probleme de sănătate apărute pe fondul vârstei înaintate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4661 afișări
Imaginea articolului Actriţa Draga Olteanu Matei, internată la Spitalul din Piatra Neamţ

Actriţa Draga Olteanu Matei, internată la Spitalul din Piatra Neamţ

„Doamna a fost internată la noi de duminică, fiind sub supravegherea medicilor. Legat de starea dumneaei nu vă pot oferi mai multe detalii, fiind vorba despre respectarea legislaţiei privind confidenţialitatea datelor pacienţilor“, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, Daniela Burghelea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Piatra Neamţ.

Potrivit unor surse medicale, starea actriţei nu este gravă, aceasta urmând a fi externată în câteva zile, ea având probleme medicale apărute pe fondul vârstei înaintate.

Draga Olteanu Matei are 84 de ani şi s-a stabilit de mai mulţi ani la Piatra Neamţ.

Este născută pe data de 24 octombrie 1933 la Bucureşti. Draga Olteanu Matei este o apreciată actriţă de comedie, ce a jucat pe scena Teatrului Naţional Bucureşti, în numeroase filme şi la televiziune.

Reprezentantă a „generaţiei de aur“ a teatrului românesc, Draga Olteanu Matei are un palmares foarte bogat, ea jucând în 90 de filme, în peste 50 piese de teatru şi având peste 100 de roluri în televiziune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici