Aglomeraţie pe DN 1, pe Valea Prahovei

Drumul Naţional 1 este aglomerat, sâmbătă după-amiază, pe Valea Prahovei, atât pe sensul de urcare spre munte cât şi pe sensul de coborâre, începând să se formeze coloane de maşini.

459 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe DN 1, pe Valea Prahovei

Aglomeraţie pe DN 1, pe Valea Prahovei (Imagine: Alin Matei/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, circulaţia pe DN 1 se desfăşoară cu dificultate între Comarnic şi Buşteni, unde au început să se formeze coloane de maşini pe ambele sensuri ale drumului.

Traficul rutier nu este blocat, însă în mai multe zone se circulă cu viteză redusă, bară la bară.

Poliţiştii recomandă şoferilor să respecte semnalele agenţilor rutieri, să nu intre în depăşiri riscante şi să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismele din faţă.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN1 E Braşov - Poiana Braşov, respectiv DN1 E Râşnov – Poiana Braşov a fost instituită o restricţie temporară de circulaţie pentru toate categoriile de autovehicule, ca urmare a faptului că toate locurile de parcare din staţiunea Poiana Braşov sunt ocupate.

În staţiunile montane de pe Valea Prahovei şi din Braşov se schiază în condiţii foarte bune, motiv pentru care sute de turişti se îndreaptă către munte.

Pe de altă parte, mulţi dintre turişrii care au petrecut Revelionul la munte şi-au încheiat vacanţa şi au pornit spre casă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici