ALARMĂ FALSĂ privind prăbuşirea unui elicopter, în Braşov: Mai multe echipaje de intervenţie, mobilizate în urma sesizării

Mai multe echipaje SMURD şi de descarcerare de la ISU Braşov, dar şi poliţişti au fost mobilizaţi, duminică după-amiază, după ce la 112 s-a primit o sesizare potrivit căreia un elicopter s-ar fi prăbuşit în zona localităţii Tărlungeni, echipele de căutare stabilind că alarma a fost falsă.

1470 afișări
Imaginea articolului ALARMĂ FALSĂ privind prăbuşirea unui elicopter, în Braşov: Mai multe echipaje de intervenţie, mobilizate în urma sesizării

Braşov: Echipaje de intervenţie, mobilizate după o alarmă falsă privind prăbuşirea unui elicopter

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, o persoană din localitatea Tărlungeni a sunat la 112 pentru a sesiza faptul că a văzut un elicopter prăbuşindu-se, duminică, în jurul orei 14.00, însă s-a dovedit a fi o alarmă falsă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am fost sesizaţi de un localnic că s-ar fi prăbuşit un elicopter în zona Tărlungeni. Au fost demarate căutările, dar nu s-a confirmat informaţia", a spus Sfreja.

În zona indicată s-au deplasat mai multe echipaje SMURD, de descarcerare şi Poliţie, iar un elicopter a survolat zona, însă echipele de căutate au fost retrase ulterior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici