Ameninţare cu BOMBĂ în două licee din Târgovişte. Au fost evacuate ambele unităţi de învăţământ / UPDATE Alerta din Târgovişte a fost RIDICATĂ

Poliţiştii din Târgovişte au primit un apel anonim în care o persoană anunţa că sunt bombe amplasate la două licee din Târgovişte. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului, alături de ei intervenind şi specialiştii SRI. UPDATE: Alerta cu bombă s-a dovedit a fi falsă, au anunţat autorităţile locale.

4957 afișări
Imaginea articolului Ameninţare cu BOMBĂ în două licee din Târgovişte. Au fost evacuate ambele unităţi de învăţământ / UPDATE Alerta din Târgovişte a fost RIDICATĂ

Pirotehniştii au încheiat verificările la cele două licee din Târgovişte la care o persoană a anunţat că ar fi amplasat o bombă. Specialiştii nu au găsit obiecte periculoase, echipa de pirotehnişti a SRI retrăgându-se.

Potrivit IPJ Dâmboviţa, este vorba despre două unităţi de învăţământ care sunt vizate de alertă, aplasate în aceeaşi zonă. Cele două şcoli au fost evacuate.

Poliţiştii spun că, în cursul dimineţii, Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi cel de jandarmi au primit mesaje în care cele două instituţii "erau invitate la negocieri", în caz contrar fiind ameninţate că cele două unităţi şcolare vor fi distruse, fiind amplasată o bombă.

La faţa locului sunt şi specialiştii Serviciului Român de Informaţii.

"Suntem prezenţi la un liceu din Târgovişte la solicitarea poliţiei. Poliţia a primit un apel anonim de ameninţare cu bombă şi ne-a solicitat sprijinul. Suntem la faţa locului şi aplicăm toate măsurile standard", a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici