Suspecţii în cazul bărbatului ÎMPUŞCAT pe stradă în Arad au fost identificaţi

Suspecţii în cazul bărbatului în vârstă de 39 de ani, cunoscut în lumea interlopă din Arad, împuşcat luni în picior, pe o stradă din oraş, au fost identificaţi.

2371 afișări
Imaginea articolului Suspecţii în cazul bărbatului ÎMPUŞCAT pe stradă în Arad au fost identificaţi

Suspecţii în cazul bărbatului ÎMPUŞCAT pe stradă în Arad au fost identificaţi

Potrivit IPJ Arad, au fost identificaţi doi bărbaţi de 33 şi de 34 de ani, bănuiţi că l-au împuşcat pe cel de 39 de ani,

La această oră, poliţiştii sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad acţionează ăentru depistarea celor doi.

Un dosar penal pentru tentativă de omor, deţinere şi uz de armă letală fără drept a fost deschis, luni, după ce asupra unui bărbat în vârstă de 39 de ani s-au tras focuri de armă pe stradă, la intersecţia străzilor Podului cu Vadului, din oraşul Arad.

“În jurul orei 04.30, poliţiştii arădeni au fost sesizaţi prin apel telefonic la 112 despre faptul că pe raza municipiului Arad, un bărbat de 39 de ani din Horia ar fi fost agresat prin împuşcare de către persoane necunoscute”, arăta IPJ Arad.

Bărbatul, care este cunoscut în lumea interlopă din Arad, a fost împuşcat în zona picioarelor, fiind transportat la Spitalul Judeţean Arad pentru îngrijiri medicale, iar apoi internat pe Secţia de Chirurgie, unde urmează să fie supus unei operaţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici