Alina Naghi, soţia fostului patron al Aldis, a fost externată

Alina Naghi, soţia fostului patron al Aldis, a fost externată recent de la Privatklinik Dobling şi este permanent supravegheată medical la Viena, urmând ca peste două săptămâni să suporte cel puţin o intervenţie chirurgicală.

1190 afișări
Imaginea articolului Alina Naghi, soţia fostului patron al Aldis, a fost externată

Alina Naghi, soţia fostului patron al Aldis, a fost externată

Medicii sub îngrijirea cărora se afla Alina Naghi nu se pot pronunţa încă asupra perioadei finale de recuperare completă a acesteia după accidentul nautic suferit în 7 august 2011, potrivit unui comunicat al producătorului de mezeluri Aldis de luni.

În urma accidentului de atunci, patronul Aldis, George Naghi (59 de ani), a decedat, iar soţia lui, Alina (54 de ani), a fost rănită grav.

Potrivit poliţiştilor, şalupa în care se aflau George Naghi şi soţia sa, Alina, condusă de patronul firmei Aldis, se deplasa pe Braţul Borcea, dinspre Portul Călăraşi către zona Chiciu, iar la un moment dat ambarcaţiunea a ieşit de pe luciul apei şi s-a lovit de mal, la intersecţia dintre Braţul Borcea şi Canalul Siderurgic.

Şalupa, care are un motor de 240 de cai putere, era proprietatea lui George Naghi. Omul de afaceri avea certificat de conducere a ambarcaţiunii de agrement, aceasta fiind înmatriculată la Căpitănia Portului Călăraşi.

George Naghi şi soţia sa erau proprietarii firmei Aldis din Călăraşi, unul dintre cei mai importanţi producători de mezeluri. Naghi era cel mai bogat om de afaceri din Călăraşi, cu o avere estimată de Forbes România la 28 de milioane de euro în 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici