Video Anchetă a Poliţiei după ce patru bărbaţi s-au luat la bătaie într-un sens giratoriu din Craiova - VIDEO

Poliţiştii craioveni au deschis o anchetă după ce patru bărbaţi s-au luat la bătaie într-un sens giratoriu din Craiova, în urma unei şicanări în trafic între două autoturisme, ei fiind amendaţi cu câte 200 de lei.

1083 afișări

Altercaţia a avut loc, vineri după-amiază, într-un sens giratoriu din cartierul Valea Roşie din municipiul Craiova.

Astfel, şoferul unui autoturism Cielo şi cel al unui microbuz s-au şicanat în trafic şi şi-au adresat injurii, după care aceştia au oprit maşinile în mijlocul sensului giratoriu şi s-au luat la bătaie. La conflict au participat şi doi pasageri, câte unul din fiecare maşină.

Incidentul a fost înregistrat de către unul dintre şoferii rămaşi blocaţi în trafic. În imagini se observă cum cei patru bărbaţi din cele două maşini se bat cu pumnii şi cu picioarele, iar mai multe persoane intervin pentru a-i despărţi.

Poliţiştii au fost sesizaţi să intervină de şoferii rămaşi blocaţi în trafic, însă până la sosirea agenţilor cei patru bărbaţi plecaseră deja de la locul faptei.

Filmuleţul i-a ajutat pe oamenii legii la identificarea celor patru bărbaţi.

”În urma incidentului care a avut loc în trafic, poliţiştii au intervenit şi i-au identificat pe cei patru bărbaţi, iar aceştia au fost amendaţi cu câte 200 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Niciunul dintre ei nu a depus plângere împotriva altuia, având însă la dispoziţie 90 de zile pentru acest lucru. Poliţiştii anchetează în continuare modul în care a avut loc incidentul şi care dintre cei doi şoferi l-a declanşat”, a declarat Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dolj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici