Anchetă a Poliţiei după un apel la 112 că o casieră a fost înjunghiată şi i-ar fi fost furaţi bani

Poliţiştii buzoieni au declanşat o anchetă, luni, după ce un apel la 112 anunţa că o tânără de 29 de ani, casieră la o firmă de împrumuturi, a fost înjunghiată în scara unui bloc dintr-un cartier mărginaş al Buzăului, iar agresorul i-ar fi furat câteva zeci de mii de lei şi ar fi fugit.

178 afișări
Imaginea articolului Anchetă a Poliţiei după un apel la 112 că o casieră a fost înjunghiată şi i-ar fi fost furaţi bani

Anchetă a Poliţiei după un apel la 112 că o casieră a fost înjunghiată şi i-ar fi fost furaţi bani (Imagine: octav Ganea/Publimedia)

Potrivit comisarului şef Florina Crucianu, de la IPJ Buzău, luni după-amiază, un apel la 112 semnala că o tânără de 29 de ani, angajată cu contract de colaborare la o firmă de împrumuturi, ar fi fost înjunghiată în scara unui bloc din cartierul buzoian Dorobanţi.

În urma cercetărilor, poliţiştii au aflat de la tânăra de 29 de ani că ar fi fost înjunghiată de un necunoscut în timp ce intra în scara unui bloc, individul furându-i câteva zeci de mii de lei şi apoi dispărând.

Tânăra a fost transportată la Spitalul Judeţean Buzău, unde medicii au constatat că a suferit o plagă abdominală prin înjunghiere, fără a i fi pusă viaţa în pericol.

Conform Florinei Crucianu, femeia a suferit o rană superficială şi nu va rămâne spitalizată.

Potrivit sursei citate, efective importante de poliţişti sunt angrenate acum în anchetă pentru stabilirea adevărului şi pentru identificarea presupusului agresor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici