Anchetă la IPJ Argeş după ce pe internet au apărut imagini indecente cu o tânără purtând cătuşe şi haine de poliţist - FOTO

Conducerea IPJ Argeş a început o anchetă, vineri, după ce pe o reţea de socializare au apărut imagini cu o tânără în ipostaze indecente şi purtând haine de poliţist, caschetă şi cătuşe, iar potrivit Poliţiei Argeş fotografiile au fost făcute în 2009, în sediul Poliţiei Dâmbovicioara.

1410 afișări
Imaginea articolului Anchetă la IPJ Argeş după ce pe internet au apărut imagini indecente cu o tânără purtând cătuşe şi haine de poliţist - FOTO

Anchetă la IPJ Argeş după ce pe internet au apărut imagini indecente cu o tânără purtând cătuşe şi haine de poliţist

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei judeţene Argeş, fotografiile sunt din 2009 şi au fost realizate în sediul Poliţiei comunei Dâmbovicioara, post care aparţine de Poliţia Câmpulung Mucel, fata având, în acel moment, un prieten agent în respectiva unitate.

Sursele citate au precizat că în această cauză a fost începută o anchetă internă şi a fost întocmit un dosar penal pentru port ilegal al însemnelor Poliţiei.

"Şeful IPJ Argeş a dispus verificarea unor fotografii care au apărut pe internet cu o persoană de sex feminin ce purta însemne ale Poliţiei. Autospeciala care apare într-una dintre fotografii nu aparţine IPJ Argeş. S-a dispus o verificare internă şi în cauză s-a întocmit dosar penal pentru portul ilegal al însemnelor Poliţiei, articolul 241 Cod Penal. Primele date ale anchetei arată că fotografiile sunt din 2009, de la sediul Poliţiei comunei Dâmbovicioara, post care aparţine de Poliţia municipiului Câmpulung Muscel. Ancheta este în curs şi vom stabili dacă un poliţist de acolo este implicat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, agent principal Mădălina Bălănescu.

În imagini, Claudia S., de 32 de ani, din Câmpulung Muscel, absolventă a unei şcoli postliceale cu profil medical, apare îmbrăcată în haine de poliţist, purtând caschetă şi cătuşe, tânăra afirmând că îi plac poliţiştii şi apreciind cât sunt aceştia de dotaţi.

Primele date arată că tânăra a făcut fotografiile respective după ce s-a întâlnit cu poliţistul care îi era prieten şi care îi fusese coleg de liceu, rugându-l să-i permită acest lucru.

Pozele realizate la postul de Poliţie Rurală arată că tânăra este atrasă şi de Lo­­ga­nul cu însemne oficiale ale Poliţiei, alături de care pozează indecent.

Fotografiile de pe reţeaua de socializare au adu­nat multe comentarii, unele dintre ele admirative, al­tele deloc încurajatoare, în care i se expli­că faptul că gestul ei l-ar putea afecta pe agentul ca­re i-a permis să se fotografieze în aceste ipos­taze.

IPJ Argeş a început o anchetă care o vizează pe tânără şi, totodată, verificarea internă în cadrul instituţiei pentru a stabili împrejurările în care au fost făcute fotografiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici