Anchetă la Spitalul Judeţean Constanţa după decesul a trei bebeluşi născuţi prematur

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a început o anchetă internă pentru a stabili cauza decesului a trei bebeluşi născuţi prematur, care au murit în cursul zilei de sămbătă în maternitatea spitalului.

668 afișări
Imaginea articolului Anchetă la Spitalul Judeţean Constanţa după decesul a trei bebeluşi născuţi prematur

Anchetă la Spitalul Judeţean Constanţa după decesul a trei bebeluşi născuţi prematur (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Directorul medical al unităţii spitaliceşti, Cătălin Grasa, a declarat că cei trei bebeluşi au venit pe lume înainte de termen şi cu mari probleme medicale, iar şansele lor de supravieţuire erau reduse.

"Cei trei aveau sub 30 de săptămâni când s-au născut şi foarte mari probleme de sănătate. Doi dintre ei au fost aduşi la Spitalul Judeţean Constanţa de la Tulcea deoarece starea lor era foarte gravă. Este o coincidenţă că ei au murit în aceeaşi zi. Până în prezent, nu am primit nicio reclamaţie din partea părinţilor", a afirmat Cătălin Grasa.

El a mai precizat că a fost deschisă o anchetă internă în acest caz pentru a se stabili împrejurările exacte în care a survenit decesul celor trei bebeluşi.

Trei bebeluşi născuţi prematur au murit în cursul zilei de sâmbătă la maternitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa susţin că, până în prezent, nu au primit vreo sesizare în legătură cu acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici