Angajaţii RATB protestează astăzi faţă de neregulile care au loc în Regie. Care sunt nemulţumirile lor

Angajaţii RATB organizează vineri un protest prin care vor încerca să atragă atenţia autorităţilor cu privire la neregulile sesizate în cadrul Regiei, au anunţat reprezentanţii Federaţiei Sindicatelor 2014.

3351 afișări
Imaginea articolului Angajaţii RATB protestează astăzi faţă de neregulile care au loc în Regie. Care sunt nemulţumirile lor

Angajaţii RATB protestează pe 26 februarie faţă de neregulile care au loc în Regie (Imagine: Andrei Pungovschi/ Mediafax Foto)

Angajaţii RATB vor protesta vineri în faţa Autobazei Militari din Bucureşti, încercând să atragă atenţia autorităţilor cu privire la problemele cu care se confruntă Regia.

Manifestaţia va începe la ora 11.30 şi se va încheia la 15.30, iar printre nemulţumirile angajaţilor se numără managmentul neperformant inpus de Consiliul General al Muncipiului Bucureşti, subfinanţarea RATB, furturile şi distrugerile din RATB sau accidentele de muncă despre care sindicaliştii susţin că sunt ascunse.

"Suntem nemulţumiţi de programul de lucru, de salarii, de orele suplimentare de muncă pe care nu avem voie să le facem. Mulţi şoferi RATB au decis să plece în afara ţării să muncească, sunt multe nemulţumiri la mijloc", a declarat, pentru MEDIAFAX, Ion Usturoi, preşedintele Federaţiei Sindicatelor 2014.

De asemenea, pe 8 martie va fi organizat un alt protest, de data aceasta în faţa Palatului Parlamentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici