Video ANM a actualizat avertizarea METEO. Cod portocaliu de furtună în Capitală/ Apă acumulată pe un bulevard, ISU intervine

Metorologii au prelungit avertizarea pentru Bucureşti şi au emis, de data aceasta, cod portocaliu de ploi şi vijelii, valabil până la 11:30. Aversele vor fi semnalate în special în nordul şi estul Capitalei.

4122 afișări

UPDATE Efectele codului portocaliu de ploi în Capitală: Apă acumulată pe un bulevard, ISU intervine

Pompierii intervin, vineri, pe bulevardul Theodor Pallady din Capitală, pentru a elimina apa acumulată pe carosabil în urma codului portocaliu de ploi şi vijelii, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

Mai multe echipaje ale ISU Bucureşti-Ilfov intervin pentru a degaja apa acumulată pe bulevardul Theodor Pallady din Capitală. Pompierii acţionează cu trei autospeciale şi trei motopompe.

Vineri dimineaţă, Capitala s-a aflat sub cod portocaliu de ploi şi vijelii.

UPDATE Meteorologii au emis o nouă avertizare pentru Capitală: Cod portocaliu de ploi valabil până la 11:30

Administraţia Naţională de Meteorologie a modificat avertizarea pentru Capitală şi a emis cod portocaliu de ploi şi vijelii. Avertizarea este valabilă până la ora 11:30.

Se vor semnala averse ce vor cumula 25...30 l/mp, descărcări electrice, în special în nordul şi estul oraşului, anunţă meteorologii.

Anterior, ANM a emis avertizare cod galben pentru Bucureşti, valabil vineri, până la ora 11:00.

 

Taguri:
anm,
cod,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici