Apanova: Mirosul de clor resimţit în apa potabilă scade, situaţia este urmarea topirii zăpezii

Ca urmare a topirii bruşte a depunerilor de gheaţă şi zăpadă, cu efect de spălare a suprafeţelor atinse, s-a produs o încărcare mai mare a râurilor Argeş şi Dâmboviţa, iar deprecierea temporară a calităţii apei râurilor a fost compensată prin tratare cu clor, informează Apanova.

3137 afișări
Imaginea articolului Apanova: Mirosul de clor resimţit în apa potabilă scade, situaţia este urmarea topirii zăpezii

Apanova: Mirosul de clor resimţit în apa potabilă scade, situaţia este urmarea topirii zăpezii

Niciun parametru de calitate al apei potabile produse nu a depăşit limita legală. Pe lângă monitorizarea online (continuă 24h/24) în puncte strategice ale sistemului de alimentare cu apă potabilă, se efectuează zilnic analize de probe prelevate din reţea. Rezultatele nu indică depăşiri ale valorilor parametrilor de calitate a apei potabile. Ultimele analize au fost efectuate pe 30 ianuarie 2019, precizează compania.

Efectul mirosului de clor rezidual resimţit de consumatori este în scădere încă din data de 29.01.2019 şi va dispărea în după amiaza zilei de miercuri, încheie comunicatul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici