Aproape 200 de persoane sunt de mai mult de 24 de ore blocate în benzinăriile Rompetrol de pe A2

Aproape 200 de persoane, între care şi copii, continuau să fie blocate, sâmbătă dimineaţă, unele de mai mult de 24 de ore, în benzinăriile Rompetrol de pe Autostrada A2, compania punând gratuit la dispoziţia acestora mâncare şi băuturi, informează corespondentul MEDIAFAX.

4947 afișări
Imaginea articolului Aproape 200 de persoane sunt de mai mult de 24 de ore blocate în benzinăriile Rompetrol de pe A2

Aproape 200 de persoane continuă să fie blocate în benzinăriile Rompetrol de pe A2

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că şi la această oră, din cauza zăpezii şi a viscolului, A2 Bucureşti - Constanţa este închisă traficului, sute de persoane fiind transportate în ultimele 24 de ore, cu ajutorul şenilatelor, şi adăpostite în benzinăriile Rompetrol.

Potrivit reprezentanţilor Rompetrol Downstream, atât angajaţii proprii, cât şi clienţii, aproape 200 de persoane, între care şi copii, care au găsit refugiu în benzinării, sunt în stare bună de sănătate, cu acces la sistemele de telecomunicaţii. Mulţi dintre clienţi se află blocaţi în benzinării de peste 24 de ore, iar angajaţii de la de la cele două staţii din zona Vâlcele se află la muncă de peste 48 de ore. Toate persoanele aflate în staţiile Rompetrol primesc în mod gratuit apă, mâncare şi băuturi calde, precum şi acces la serviciile locale disponibile.

Cei mai mulţi dintre sinistraţi sunt strânşi la benzinăria Vâlcele, din judeţul Călăraşi, de pe sensul de mers către Constanţa, unde sunt aproximativ 120 - 130 de clienţi, plus angajaţii staţiei. În celelalte trei staţii se mai află alţi aproximativ 40 de clienţi, plus angajaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici