Video Preocupate de soarta noului Guvern, patru VRĂJITOARE au descântat: "Să rămână Guvernul României curat de farmece, să fie curăţat Parlamentul României, să fie preşedintele cu mintea limpede"

Patru vrăjitoare de magie albă au efectuat, în noaptea de vineri, un ritual cu descântece pentru noul Guvern al României, la început de mandat, astfel încât Executivul să ia măsuri pentru crearea de locuri de muncă dar şi să se înţeleagă cu preşedintele Klaus Iohannis.

1991 afișări

Cele patru vrăjitoare – Sandra, Geanina, Jennyfer şi Alexandra, s-au adunat, în noaptea de vineri spre sâmbătă la marginea Bucureştiului şi au început ritualul de descântece pentru noul Guvern al României. Acestea au aprins un foc, pe care au pus un ceaun, iar în cean au turnat rouă cerească, busuioc descântat cu o noapte înainte, flori, apă de la nouă izvoare, smirnă şi tămâie veche, după care s-au învârtit în jurul acestuia, rostind descântecele pentru a se îmbunătăţi situaţia ţării.

”Cum se potoleşte vântul cu pământul, soarele din cer, focul din cuptor, aşa să se potolească neînţelegerea dintre conducătorii ţării, să se ducă răul din Parlament, să se ducă răul din Guvernul României, să rămână Guvernul României curat de farmece, de invidie, de blesteme scăpat, să fie curăţat Parlamentul României, să fie preşedintele cu mintea limpede şi Guvernul, să ajute pe toată lumea, să aibă toţi năpăstuiţii de soartă locuri de muncă, să aibă bucurie, să plece necazul, să plece răul. (...) Să se potolească farmecele din Guvernul României, să aibă pace, să aibă înţelegere Guvernul, să dea ţara noastră grâne, să fie România văzută în tot globul pământesc cu bucurie şi dragoste. Iar preşedintele ţării şi Guvernul României să aibă pace şi înţelegere, să aibă toată lumea locuri de muncă”, a fost incantanţia rostită de cele patru vrăjitoare.

Vrăjitoarea Sandra a efectuat, la Cluj-Napoca, în 5 februarie 2010, împreună cu alte patru vrăjitoare de magie albă, un ritual de desfacere a blestemului flăcării violet, iar în 14 februarie 2010 alte trei vrăjitoare au descântat clădirea Palatului Parlamentului pentru a alunga spiritele rele.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici