Arad: Autocar răsturnat în urma ciocnirii cu un autoturism, trei persoane fiind rănite

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă după-amiază, după ce un autocar cu 67 de pasageri s-a răsturnat pe marginea DN 7, în judeţul Arad, în urma ciocnirii frontale cu un autoturism, şoseaua fiind blocată după producerea accidentului.

562 afișări
Imaginea articolului Arad: Autocar răsturnat în urma ciocnirii cu un autoturism, trei persoane fiind rănite

Arad: Autocar răsturnat în urma ciocnirii cu un autoturism, trei persoane fiind rănite (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc la ieşirea din oraşul arădean Lipova spre Deva, pe DN7, unde, potrivit primelor constatări ale poliţiştilor, şoferul unui autoturism s-a angajat într-o depăşire fără să se asigure, în timp ce din sens opus venea un autocar, cele două vehicule intrând în coliziune frontală.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad, în urma impactului, şoferul autocarului a pierdut controlul volanului şi a ieşit de pe şosea, autocarul răsturnându-se pe o parte, în afara părţii carosabile.

“În autocar se aflau 67 de pasageri care mergeau în Spania, iar doi dintre aceştia au acuzat dureri în urma accidentului şi au fost preluaţi de către medicii sosiţi la faţa locului”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene, Camelia Tuduce.

Şi şoferul autoturismului a fost rănit, iar la faţa locului au ajuns două echipaje SMURD şi două ambulante, cei trei răniţi fiind duşi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Medicii afirmă că rănile nu sunt grave şi că vieţile pacienţilor nu sunt puse în pericol.

Traficul pe DN7, în zona oraşului Lipova, este întrerupt pe ambele sensuri de circulaţie, pentru cercetările desfăşurate la faţa locului, poliţiştii arădeni estimând că circulaţia va fi reluată în jurul orei 19,30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici