Arad: Poliţist rănit într-un accident, preluat de o unitate SMURD care s-a răsturnat - FOTO

Un poliţist de la postul din Nădlac, rănit vineri seară într-un accident rutier, maşina sa izbindu-se de un tir pe DN7, a fost implicat într-un al doilea incident, când unitatea SMURD care l-a preluat s-a răsturnat în şant, fără ca victima să fie rănită suplimentar sau echipajul să fie rănit.

283 afișări
Imaginea articolului Arad: Poliţist rănit într-un accident, preluat de o unitate SMURD care s-a răsturnat - FOTO

Arad: Poliţist rănit într-un accident, preluat de o unitate SMURD care s-a răsturnat (Imagine: Marian Buga/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse locale, un poliţist aflat în timpul liber, angajat al postului din oraşul arădean Nădlac, a fost rănit într-un accident produs pe DN7, în Nădlac, maşina sa izbindu-se pe contrasens de un TIR, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Poliţiştii cercetează împrejurările în care colegul lor a ajuns cu autoturismul pe contrasens, unde a avut loc impactul cu tirul, al cărui şofer, cetăţean turc, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu automarfarul de un copac.

Ambii bărbaţi au fost răniţi şi transportaţi la spital.

Poliţistul a fost preluat de o unitate mobilă SMURD cu medic, dar care în drumul spre Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului naţional.

Incidentul a avut loc în apropiere de intrarea în Arad, unde şoferul autospecialei SMURD a pierdut controlul volanului pe fondul carosabilului umezit de ploaie şi a vitezei impuse de urgenţa intervenţiei.

Potrivit surselor citate, autospeciala s-a răsturnat pe o parte, dar poliţistul rănit în accidentul de la Nădlac nu a suferit răni suplimentare. De asemenea, nici echipajul SMURD nu a suferit răni, iar vehiculul are avarii uşoare.

Poliţistul a fost preluat de la locul răsturnării autospecialei de un alt echipaj SMURD şi transportat la spital, unde medicii îi evaluează rănile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici