Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, la instanţa supremă: Mizez pe o singură soluţie, achitarea

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost audiat, marţi, în cameră preliminară în vederea începerii procesului la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), acesta declarând că mizează pe o singură soluţie a magistraţilor, şi anume achitarea.

591 afișări
Imaginea articolului Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, la instanţa supremă: Mizez pe o singură soluţie, achitarea

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, la instanţa supremă: Mizez pe o singură soluţie, achitarea

"Mă aştept să înceapă procesul şi să mi se lămurească nevinovăţia. Mizez pe o singură soluţie, achitarea! Se vor dumiri toţi când se va încheia judecata. Nu îmi pun problema, înseamnă că Dumnezeu îngăduie aşa ceva. Judecata lui Dumnezeu este cea justă. Aici oamenii judecă relativ, după puterea lor. Nu mă priveşte lumea ca pe un prelat corupt, pentru că sunt puţini care privesc, din ce aud. Cei mai mulţi constată realitatea. Pacea sufletească aduce armonie şi aduce mai multă luciditate", a declarat Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, la ieşirea de la instanţa supremă, unde a fost audiat în cameră preliminară privind începerea procesului.

Prelatul este cercetat sub control judiciar după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins solicitarea procurorilor de arest la domiciliu.

Arhiepiscopul Tomisului este acuzat, alături de alte persoane, pentru folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici