Aspazia Cojocaru: Nu am spus niciodată că referendumul trebuie anulat

Judecătoarea CC Aspazia Cojocaru a declarat, miercuri, că nu ar fi susţinut niciodată ideea anulării referendumului din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu şi a negat faptul că ar fi declarat acest lucru public.

1586 afișări
Imaginea articolului Aspazia Cojocaru: Nu am spus niciodată că referendumul trebuie anulat

Aspazia Cojocaru: Nu am spus niciodată că referendumul trebuie anulat (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Cojocaru a fost întrebată ce a determinat-o să renunţe la ideea anulării referendumului, optând pentru invalidarea referendumului.

"Nu anulării, eu nu am spus niciodată că referendumul trebuie anulat. N-am spus niciodată asta. Eu, când am ieşit iniţial, am fost acolo, am spus datele care sunt, unele sunt corecte şi altele nu sunt corecte. Aşa am spus, eu îmi măsor cuvintele pe care le spun. Nu vorbesc aşa, eu sunt jurist, şi nu vorbesc aşa, ca omul de pe stradă obişnuit", a susţinut Aspazia Cojocaru.

În 2 august, judecătoarea Aspazia Cojocaru a declarat, după şedinţa Curţii Constituţionale, că din punctul său de vedere referendumul trebuia anulat.

"Eu, după mine, trebuia anulat referendumul", a afirmat Cojocaru.

Ea a precizat că s-au solicitat de la toate instituţiile abilitate documente care vor trebui analizate.

Întrebată de ce e necesar un astfel de demers, Aspazia Cojocaru a răspuns: "Pentru că totul s-a bazat pe date false".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici