AUTOBUZ cu 50 de muncitori care mergeau la serviciu, la Uzina DACIA, implicat în accident

Un autobuz cu aproximativ 50 de muncitori de la Dacia a fost implicat, vineri după-amiaza, într-un accident rutier, în localitatea Stâlpeni, jud. Argeş, după ce şoferul unui autoturism nu s-a asigurat la depăşirea unei coloane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

513 afișări
Imaginea articolului AUTOBUZ cu 50 de muncitori care mergeau la serviciu, la Uzina DACIA, implicat în accident

AUTOBUZ cu 50 de muncitori care mergeau la serviciu, la Uzina DACIA, implicat în accident

Potrivit poliţiştilor rutieri din Argeş, soferul autobuzului care de deplasa dinspre Mihăeşti spre Mioveni, în localitatea argeşeană Stâlpeni, s-a angajat într-o depăşire regulamentară a unei coloane de maşini, însă din coloană a ieşit un autoturism al cărui şofer nu s-a asigurat înainte să vireze stânga pentru a intra într-o parcare.

În urma impactului dintre maşină şi autobuz, şoferul autoturismului a fost rănit, fiind transportat la spital cu o ambulanţă.

Potrivit Poliţiei Argeş, niciunul dintre cei aproximativ 50 de muncitori aflaţi în autobuzul care urma să-i ducă la Uzina Dacia din Mioveni, la schimbul doi, nu a fost rănit.

Un alt autobuz a ajuns la faţa locului şi i-a preluat pe angajaţii Uzinei pentru a-i transporta la locul de muncă.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici