Autostrada Soarelui, închisă timp de două ore, între Fundulea şi Capitală, din cauza poleiului

107 afișări
Imaginea articolului Autostrada Soarelui, închisă timp de două ore, între Fundulea şi Capitală, din cauza poleiului

Autostrada Soarelui, închisă timp de două ore, între Fundulea şi Capitală, din cauza poleiului (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Autostrada A2 a fost redeschisă traficului pe tronsonul Fundulea - Bucureşti în jurul orei 22.45, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi de la Dispeceratul CNADNR.

Circulaţia pe Autostrada A2 a fost oprită între Fundulea şi Bucureşti, pe sensul spre Capitală, în jurul orei 20.30, pentru ca echipele de intervenţie să împrăştie material antiderapant.

Comisarului Paul Ulieru, de la Centrul Infotrafic, a declarat, pentru MEDIAFAX, că s-a decis închiderea traficului pe autostrada A2 între Fundulea şi Bucureşti din cauza poleiului care s-a format pe carosabil, între kilometrii 25 şi 26 fiind o porţiune de gheaţă.

Pe perioada restricţiei de trafic de pe A2 circulaţia spre Bucureşti a fost deviată de la Fundulea pe DN3.

Miercuri, din cauza poleiului s-a circulat cu dificultate pe cele două autostrăzi şi pe mai multe drumuri naţionale din judeţele Ilfov, Călăraşi, Suceava, Brăila, Buzău, Vrancea, Iaşi şi Covasna.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să nu pornească la drum decât dacă este absolut necesar, atenţionând că odată cu lăsarea serii temperaturile scad şi se va forma polei şi pe alte drumuri.

"Pe timpul nopţii nu se pot distinge porţiunile de carosabil umed de cele pe care s-a format polei", au precizat reprezentanţii Centrului Infotrafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici