AVERTIZARE DE NINSORI şi vânt puternic în toată ţara, miercuri şi joi

Meteorologii au avertizat că începând de miercuri dimineaţă şi până joi seara va ninge în toate judeţele şi se va depune strat de zăpadă îndeosebi în sud-vestul, centrul, nordul ţării şi în zona de munte, iar în regiunile estice şi la munte va fi vânt puternic.

20623 afișări
Imaginea articolului AVERTIZARE DE NINSORI şi vânt puternic în toată ţara, miercuri şi joi

AVERTIZARE DE NINSORI şi vânt puternic în toată ţara, miercuri şi joi (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit avertizării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, miercuri vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare şi se va depune strat de zăpadă în sud-vestul, centrul, nordul ţării şi în zona de munte.

În Moldova, Muntenia şi Dobrogea vor fi ploi, care în noaptea de miercuri spre joi se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare.

Joi, 6 decembrie, va ninge în special în Moldova şi în zona Carpaţilor Orientali.

Totodată, vântul va prezenta intensificări mai ales în regiunile estice şi la munte, cu viteze ce vor depăşi local 60 de kilometri pe oră.

Avertizarea este valabilă în toată ţara, de miercuri, ora 6.00, până joi la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici