Atenţie, şoferi! Trafic îngreunat din cauza ceţii pe Autostrada Soarelui, pe A4 Ovidiu – Agigea şi pe A3 Bucureşti – Ploieşti

Traficul se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă pe Autostrada Soarelui şi pe A4 Ovidiu – Agigea, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 50 de metri. De asemenea, circulaţia se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă şi pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, între localităţile Dascălu din judeţul Ilfov şi Gherghiţa din Prahova.

157 afișări
Imaginea articolului Atenţie, şoferi! Trafic îngreunat din cauza ceţii pe Autostrada Soarelui, pe A4 Ovidiu – Agigea şi pe A3 Bucureşti – Ploieşti

Avertizare Infotrafic: Ceaţă densă pe Autostrada Soarelui şi pe A4 Ovidiu – Agigea

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, pe tronsonul kilometric 10 – 36, între localităţile Dascălu (judeţul Ilfov) şi Gherghiţa (judeţul Prahova), traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 100 de metri.

Ştirea iniţială

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră pe întreaga autostradă A2 Bucureşti - Constanţa traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 50 de metri.

De asemenea, tot în condiţii de vizibilitatea redusă sub 50 de metri se circulă şi pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii A4 Ovidiu – Agigea.

Şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza, să crească distanţa în mers şi să folosească luminile corespunzător, iar în cazul autostrăzilor nu au voie să oprească pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă. În cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, ei trebuie să pornească luminile de avarie, să se echipeze cu vesta reflectorizantă, să scoată pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi să amplaseze triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari.

Taguri:
ceaţă,
trafic,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici