Avertizare nowcasting de ceaţă pentru 11 judeţe din sudul ţării şi Moldova

Meteorologii au emis, vineri dimineaţa, o avertizare nowcasting de ceaţă pentru judeţele Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Iaşi, Botoşani, Bacău, Neamţ, Vrancea, Galaţi, Vaslui, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

623 afișări
Imaginea articolului Avertizare nowcasting de ceaţă pentru 11 judeţe din sudul ţării şi Moldova

Avertizare nowcasting de ceaţă pentru 11 judeţe din sudul ţării şi Moldova (Imagine: Octav Ganea / Arhiva MediafaxFoto)

ANM arată că între orele 7.00 şi 11.00, pe arii extinse din judeţele Brăila, Ialomiţa, Călăraşi şi zona de câmpie a judeţului Buzău, inclusiv drumurile naţionale aferente şi autostrada A2, se va semnala ceaţă care scade vizibilitatea, local sub 200 metri şi izolat sub 50 metri.

Între 7.00 şi 9:00 ceaţă se semnalează local în judeţele Iaşi, Botoşani, Bacău, Neamţ, Vrancea, Galaţi, Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici