AVERTIZAREA DE CEAŢĂ, prelungită până la ora 19.00 în opt judeţe din nordul şi estul ţării

Meteorologii au avertizat că în judeţele Botoşani, Iaşi, Neamţ, Vaslui, Bacău, Suceava, Vrancea şi Galati va fi ceaţă, sâmbătă, până la ora 19.00.

153 afișări
Imaginea articolului AVERTIZAREA DE CEAŢĂ, prelungită până la ora 19.00 în opt judeţe din nordul şi estul ţării

AVERTIZAREA DE CEAŢĂ, prelungită până la ora 19.00 în opt judeţe din nordul şi estul ţării (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Potrivit avertizării nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, pe drumurile naţionale şi europene din aceste judeţe vizibilitatea este redusă din cauza ceţii sub de 200 metri, iar pe unele porţiuni de drum chiar şi sub 50 de metri.

Avertizarea este valabilă până la ora 19.00, fiind vizate zone extinse din judeţele Botoşani, Iaşi, Neamţ, Vaslui, Bacău, Suceava, Vrancea şi Galaţi , inclusiv drumul european E85.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici