BACALAUREAT 2011: S-au afişat primele rezultate. Vezi ce note ai luat

Ministerul Educaţiei a început afişarea rezultatelor de la examenul de bacalaureat. Ultima probă a bacalaureatului, cea la proba scrisă la alegere, a avut loc pe 1 iulie.

10438 afișări
Imaginea articolului BACALAUREAT 2011: S-au afişat primele rezultate. Vezi ce note ai luat

BACALAUREAT 2011: S-au afişat primele rezultate. Vezi ce note ai luat

VEZI AICI REZULTATELE LA BACALAUREAT

Ministerul Educaţiei a înregistrat 661 de eliminări la prima sesiune a bacalaureatului din 2011, candidaţii daţi afară de la test pentru fraudă nemaiputând susţine examenul în toamna acestui an şi nici în vara anului viitor.

Cel mai mare număr de candidaţi eliminaţi a fost înregistrat la proba obligatorie a profilului, care a fost susţinută miercuri, de la care au fost scoşi din examen 268 de elevi, 111 dintre aceştia fiind de la Grupul Agricol "Alexandru Borza" din Geoagiu şi 37 din Bucureşti.

De asemenea, de la proba scrisă de limba şi literatura română, susţinută luni, au fost eliminaţi 233 de candidaţi, cei mai mulţi în Mehedinţi - 33, Bucureşti - 29 şi Constanţa - 19.

În 4 iulie vor putea fi depuse eventualele contestaţii, care vor fi rezolvate în 5 - 7 iulie, urmând ca în 8 iulie să fie afişate rezultatele finale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici