BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Promovabilitate în Cluj - 20,62 la sută

Promovabilitatea la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului este de 20,62 la sută în judeţul Cluj, iar elevii nemulţumiţi pot depune contestaţii duminică.

280 afișări

Secretarul Comisiei tehnice de bacalaureat din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj, Călin Murăşan, a declarat, duminică, că promovabilitatea la a doua sesiune de bacalauareat este 20,62 la sută, sensibil mai mare decât cea din anul 2010, când s-a înregistrat o promovabilitate de 20,50 la sută înainte de contestaţii.

La examenul din această toamnă s-au prezentat 2.357 de elevi din judeţul Cluj, fiind eliminaţi şapte elevi care au fost prinşi că au copiat.

VEZI AICI REZULTATELE PE JUDEŢE

Elevii nemulţumiţi de mediile obţinute pot depune contestaţii în cursul zilei de duminică.

Rezultatele finale ale Bacalaureatului, după analizarea contestaţiilor, vor fi afişate miercuri.

La sesiunea din vară a Bacalaureatului, promovabilitatea în judeţul Cluj a fost de 54,91 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici