BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Promovabilitatea din Argeş - 15,91 la sută

Promovabilitatea la a doua sesiune de Bacalaureat în judeţul Argeş este de 15,91 la sută, apropiată de rezultatele de la examenul de bacalaureat din toamna anului 2010, când s-a înregistrat o promovabilitate de 19 la sută.

474 afișări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş, la sesiunea de toamnă din acest an s-au înscris 4.052 elevi, iar la examene s-au prezentat 3.395 dintre aceştia, 657 preferând să nu vină la sesiunea a doua.

Un număr de 26 de absolvenţi au fost eliminaţi, iar 2.829 de elevi au fost respinşi.

VEZI AICI REZULTATELE PE JUDEŢE

După sesiunea din vară a Bacalaureatului, promovabilitatea în judeţul Argeş a fost de 36,41 la sută, iar după verificarea contestaţiilor aceasta a crescut cu 0,73 la sută, ajungând la 37,14 la sută.

În sesiunea din vară a Bacalaureatului, patru unităţi de învăţământ din judeţul Argeş au înregistrat promovabilitate "zero", în timp ce în această sesiune la Grupul Şcolar Agricol Costeşti au promovat doi absolvenţi, iar la Grupul Şcolar din oraşul Ştefăneşti, Grupul Şcolar din comuna Stâlpeni şi Liceul Tehnic de Protecţie a Mediului din Piteşti - unitate de învăţământ particulară examenul a fost promovat de câte un absolvent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici