Băhăian şi cei trei complici ai săi au făcut recurs la decizia instanţei

Patronul clubului Gloria Buzău, Sergiu Băhăian - lider al unei grupări specializate în infracţiuni economice, care ar fi ordonat uciderea a patru persoane -, alături de ceilalţi trei complici pe numele cărora Tribunalul Ialomiţa a emis mandate de arestare au făcut recurs la decizia instanţei.

84 afișări
Imaginea articolului Băhăian şi cei trei complici ai săi au făcut recurs la decizia instanţei

Băhăian şi cei trei complici ai săi au făcut recurs la decizia instanţei (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Recursul formulat, luni, de avocaţii celor patru va fi judecat de Curtea de Apel Bucureşti.

Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Ialomiţa, dosarul în care sunt cercetaţi Sergiu Băhăian, Eduard Mărculescu, Mihai Dăscălete şi Gheorghe Teleaga va fi trimis, miercuri, la Curtea de Apel Bucureşti, care va fixa termenul recursului.

În prezent, cei patru suspecţi se află în continuare în arestul Poliţiei Judeţene Ialomiţa.

Patronul clubului Gloria Buzău, Sergiu Băhăian - lider al unei grupări specializate în infracţiuni economice, care ar fi ordonat uciderea a patru persoane - a fost arestat preventiv, duminică, pentru 29 de zile, de Tribunalul Ialomiţa.

Tribunalul Ialomiţa a emis mandate de arestare preventivă, tot pentru 29 de zile, şi pe numele a trei dintre presupuşii complici ai lui Băhăian, toţi patru fiind acuzaţi de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

Potrivit unor surse judiciare, prejudiciul este estimat, în acest dosar, la aproximativ un milion de euro, fiind păgubite diferite societăţi comerciale.

Vezi aici de ce sunt acuzaţi Sergiu Băhăian şi complicii săi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici