Băiatul din Mangalia aflat în comă după ce a fost bătut de un alt adolescent a murit

Băiatul de 14 ani bătut crunt pe o stradă din Mangalia a murit, joi, după ce a stat în comă mai mult de o lună. Agresorul său, un băiat de 15 ani, e în arest la domiciliu.

3280 afișări
Imaginea articolului Băiatul din Mangalia aflat în comă după ce a fost bătut de un alt adolescent a murit

Băiatul din Mangalia aflat în comă după ce a fost bătut de un alt adolescent de 15 ani a murit

Pe 1 februarie, un băiat de 14 ani din Mangalia a fost bătut crunt de un coleg cu un an mai mare şi a ajuns la spital în comă.

Neînţelegerile se pare că au pornit de la o fată, prietena băiatului de 14 ani. Fostul ei prieten l-ar fi pus pe agresor să îi dea o lecţie băiatului.

Băiatul de 14 ani, Andrei, a fost bătut crunt şi lăsat inconştient pe stradă. Până la sosirea echipajului SMURD, Andrei a fost ajutat de doi tineri, care i-au făcut masaj cardiac, apoi a ajuns la spitalul din Constanţa unde a murit, joi, după mai bine de o lună în care a stat în comă.

Între timp, agresorul său, în vârstă de 15 ani, se află în arest la domiciliu. Acesta a postat un mesaj pe Facebook, în urmă cu câteva săptămâni, prin care le transmitea prietenilor că scrie de pe telefonul tatălui, pentru că mobilul său se află la poliţie, şi le transmite că este bine: “Îmi pare rău că am pierdut focurile cu toţi. Au fost nişte probleme şi nu am mai putut să trimit snap. Da, sunt bine pentru cine întreabă. Ăsta e telefonul lu tata că al meu e la poliţie. Vă pup pe toţi”, este mesajul transmis pe Facebook de agresor, alături de emoticonuri cu zâmbete, pupici şi inimioare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
deces,
mangalia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici