Bărbat arestat preventiv după ce a încercat să-şi violeze soţia, sub ameninţarea unui cuţit

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din localitatea vasluiană Albeşti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că a încercat să-şi violeze soţia şi a tăiat-o cu un cuţit. Poliţia a fost alertată de reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

1537 afișări
Imaginea articolului Bărbat arestat preventiv după ce a încercat să-şi violeze soţia, sub ameninţarea unui cuţit

Bărbat arestat preventiv după ce a încercat să-şi violeze soţia, sub ameninţarea unui cuţit

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au declarat că incidentul a avut loc în urmă cu două zile, când bărbatul i-ar fi cerut soţiei să întreţină relaţii sexuale şi, deoarece ea l-ar fi refuzat, individul s-a înfuriat şi a decis să-i aplice o corecţie.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a mers la bucătărie, a luat un cuţit şi i-a cerut din nou soţiei să întreţină relaţii sexuale, ameninţând-o. Femeia l-a refuzat din nou, iar bărbatul ar fi început să o bruscheze şi să o lovească, tăindu-şi soţia cu cuţitul în zona gurii.

În urma incidentului, femeia a suferit o plagă tăiată de 2-3 centimetri la nivelul buzei superioare şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

„Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost prezentat ulterior instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Vaslui a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe în familie şi tentativă la viol”, a afirmat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Conform acestuia, sesizarea a fost făcută la Poliţie de către reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Potrivit unor surse, agresorul ar fi fost băut în momentul incidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici