Bărbat care pretindea că este medic sau profesor, acuzat că a violat elevi din Braşov

Un bărbat din Braşov, cu antecendente penale, care pretindea că este profesor sau medic, este acuzat de viol şi de două tentative de viol asupra unor băieţi de la mai multe şcoli din judeţul Braşov.

596 afișări
Imaginea articolului Bărbat care pretindea că este medic sau profesor, acuzat că a violat elevi din Braşov

Bărbat care pretindea că este medic sau profesor, acuzat că a violat băieţi de la şcoli din Braşov (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit procurorului de la Parchetul Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov, Marţian Dănuţ Aldea, bărbatul are antecendente penale din 2006, el obişnuind să racoleze tineri cărora le spunea că este profesor sau medic.

Bărbatul este acuzat "de două tentative de viol şi două acte de viol consumate, victimele fiind băieţi de la multe şcoli din Braşov".

În prezent, bărbatul este audiat la Parchet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici