Bărbat de 90 de ani, dat dispărut după ce a plecat dintr-un centru de vârstnici din Otopeni

  • Un bărbat de 90 de ani a fost dat dispărut după ce sâmbătă la prânz a plecat dintr-un centru de vârstnici din Otopeni.
  • Persoanele care au informaţii cu privire la bărbat sunt rugate să sune la 112.
279 afișări
Imaginea articolului Bărbat de 90 de ani, dat dispărut după ce a plecat dintr-un centru de vârstnici din Otopeni

Bărbat de 90 de ani, dat dispărut după ce a plecat dintr-un centru de vârstnici din Otopeni

Potrivit IPJ Ilfov, dispariţia bărbatului de 90 de ani a fost sesizată sâmbătă seara, după ora 20.00, de reprezentanţii unui centru de seniori, din Otopeni, instituţie de unde acesta ar fi plecat în jurul orei 14.55.

Bărbatul are 1,80 metri înălţmie şi aproximativ 70 de kilograme greutate. La momentul plecării era îmbrăcat într-o bluză de culoare gri cu mânecă lungă şi pantaloni albaştri.

Persoanele care au informaţii cu privire la bărbat sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici