Bărbat din Sebeş sancţionat de jandarmi de cinci ori în doar două ore

Un bărbat din Sebeş, judeţul Alba, a fost sancţionat, în noaptea de duminică spre luni, de către jandarmi, de cinci ori într-un interval de doar două ore, după ce a solicitat intervenţie pentru a fi condus acasă deoarece îi era frig, apoi pentru a testa viteza de reacţie a jandarmilor.

3426 afișări
Imaginea articolului Bărbat din Sebeş sancţionat de jandarmi de cinci ori în doar două ore

Bărbat din Sebeş sancţionat de jandarmi de cinci ori în doar două ore (Imagine: Razvan Chirita / Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Poliţia Alba, în noaptea de duminică spre luni o tânără s-a prezentat la sediul Secţiei de Jandarmi Sebeş, cerând ajutor deoarece iubitul ei o scosese afară din casă.

La locuinţa celor doi, bărbatul, Ion B., de 38 de ani, a fost găsit în compania unor prieteni, iar după ce a aflat că jandarmii au fost chemaţi de iubita lui, a înjurat-o pe femeie, a ameninţat-o cu bătaia şi chiar a îmbrâncit-o în prezenţa celor trei copii minori pe care îi au împreună, a musafirilor şi a jandarmilor. Totodată, bărbatul a refuzat să se legitimeze şi a solicitat intervenţia altor forţe de ordine, pe motiv că jandarmii i-au cerut documentul de identitate.

În aceste condiţii, bărbatul a fost imobilizat şi condus la sediul Jandarmeriei Sebeş. După ce a fost sancţionat cu trei amenzi contravenţionale în valoare totală de 2.500 lei, bărbatul a fost condus la spital, deoarece "starea în care se găsea putea constitui un risc la adresa sănătăţii sale".

Bărbatul a refuzat orice intervenţie medicală, a plecat acasă, însă apoi a apelat 112 şi a chemat forţele de ordine, invocând furtul unui telefon, dar ulterior s-a dovedit că sunase chiar de pe aparatul presupus furat şi motivul real era că dorea ca jandarmii să-l conducă acasă pentru că afară era frig.

El a fost din nou sancţionat cu amendă în valoare de 500 lei şi i s-au expus situaţiile în care este îndreptăţit să solicite ajutor la 112.

După o oră, bărbatul a solicitat din nou ajutor la numărul unic pentru semnalarea situaţiilor de urgenţă, invocând faptul că şi-ar fi rupt membrele superioare. La sosirea jandarmilor, el a recunoscut că a făcut o glumă şi a vrut doar să vadă în cât timp ajung aceştia la el. El a primit o nouă amendă în valoare de 500 lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici