Bărbat grav rănit de un urs la o stână de la marginea oraşului Petroşani

Un bărbat din Petroşani care se afla la o stână de la marginea oraşului a fost atacat de un urs, în noaptea de marţi spre miercuri, victima ajungând la spital în stare gravă, cu multiple leziuni pe tot corpul.

835 afișări
Imaginea articolului Bărbat grav rănit de un urs la o stână de la marginea oraşului Petroşani

Bărbat grav rănit de un urs la o stână de la marginea oraşului Petroşani

Incidentul s-a produs în zona cartierului Saşa de la marginea Petroşaniului, unde bărbatul are o stână.

Bărbatul spune că a auzit un zgomot afară, apoi a luat o secure şi a ieşit să vadă ce se întâmplă. El afirmă că în acel moment a fost atacat de urs şi că a reuşit să scape numai după ce unul dintre câinii de la stână l-au muşcat pe urs de picioare.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a suferit multiple leziuni pe tot corpul, iar buza inferioară i-a fost smulsă de ghearele animalului.

"Pacientul este în stare stabilă, dar are multiple răni pe corp, la buză şi la antebraţe", a declarat medicul Ioan Ienea de la Spitalul de Urgenţă din Petroşani.

Ulterior, rănitul a fost transferat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Deva, urmând să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici